Reus Horitzó 32 tanca el cicle de debats amb la sessió "Cap a una nova àrea metropolitana?"

El pla estratègic Reus Horitzó 32, tanca aquest dimecres, 15 de juny el cicle de debats que des del pasat 6 de juny ha programat per dinamitzar la fase participativa del procés d'elaboració del document estratègic. Serà al Castell del Cambrer, a les 19:00h, i en aquest cas, tractarà sobre "Cap a una nova àrea metropolitana?".

La periodista Núria Pérez, serà la moderadora del debat, amb la participació Trinitat Castro Salomó, directora dels serveis territorials de Polítiques Digitals i Territori a Tarragona; Robert Casadevall Camps, professor de Planejament Territorial i Urbanístic de la URV; i Nel·la Saborit i Esteve, tècnica en gestió del trànsit i especialista en mobilitat..

En el marc del procés d’elaboració del Pla Estratègic Reus Horitzó 32 s’ha organitzat el cicle de debats “En clau de futur” per centrar la reflexió estratègica al voltant de sis àmbits específics: el món de l’empresa, l’activitat cultural, l’habitatge, l’esport i la vida saludable, l’espai de l’àrea metropolitana i la mateixa planificació estratègica.

Cadascun dels debats compta amb la participació de diferents especialistes que aportaran la seva visió en relació a les oportunitats de futur que la reflexió al voltant de cadascun d’aquests temes pot plantejar.