Cicle de debats

En clau de futur

En el marc del procés d’elaboració del Pla Estratègic Reus Horitzó 32 s’ha organitzat el cicle de debats “En clau de futur” per centrar la reflexió estratègica al voltant de sis àmbits específics: el món de l’empresa, l’activitat cultural, l’habitatge, l’esport i la vida saludable, l’espai de l’àrea metropolitana i la mateixa planificació estratègica.

Programa

La programació completa del cicle, que tindrà lloc a l’Espai Cultural El Castell a les 19 hores, és la següent:

6 d’abril | "Què poden fer les ciutats per facilitar la creació d'empreses?": Amb la participació de Gabriel Domènech Fernández, director d'Innovació i Tecnologia a Techma Business School; Sofia Moya Pereira, directora dels Serveis Territorials d'Empresa i Treball a Tarragona, i Gerard Nogués Balsells, tècnic de l'Ateneu Cooperatiu CoopCamp.

20 d’abril | "Eines per afavorir l'activitat cultural": Amb la participació de Rosa Mateu Pena, actriu, directora, formadora i assessora artística de programació del Teatre Bartrina; Francesc Cerro-Ferran, dramaturg i director d'escena adscrit al Laboratorio Rivas Cherif del Centro Dramático Nacional, i Jordi Freixes Comas, director de Batall Produccions.

4 de maig | "Els reptes de l'habitatge al segle XXI": Amb la participació d’Antonio García Bautista, vicepresident de l'entitat Llars Familiars; Sergio Nasarre Azna, catedràtic de Dret civil a la Universitat Rovira i Virgili, i Anna Puigdomènech Romero, gerent de Serveis a la Persona de l'Ajuntament de Reus.

18 de maig | "Oportunitats de la planificació estratègica": Amb la participació de Dolors Setó Pàmies, Professora i investigadora del Departament d'Empresa a la URV; Josep M. Piñol Alabart, Tècnic de la Càtedra Universitat i Regió del Coneixement de la URV, i Jordi Bergadà Masquef, Arquitecte i exregidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Reus.

1 de juny | "Esport i vida saludable a les ciutats": Amb la participació de Jordi Bros Ribes, Expert en l'àmbit de l'esport; Tere Cousillas Fernández, Responsable de Programes i Formació del Consell Esportiu del Baix Camp, i Luis Franco Bonafonte, Especialista en Medicina de l'esport.

15 de juny | "Cap a una nova àrea metropolitana?": Amb la participació de Trinitat Castro Salomó, directora dels serveis territorials de Polítiques Digitals i Territori a Tarragona; María José Figueras Salvat, rectora de la URV, i Nel·la Saborit i Esteve, tècnica en gestió del trànsit i especialista en mobilitat.

6 d'abril 2022

"Què poden fer les ciutats per facilitar la creació d'empreses?"

Amb la participació de Gabriel Domènech Fernández, director d'Innovació i Tecnologia a Techma Business School; Sofia Moya Pereira, directora dels Serveis Territorials d'Empresa i Treball a Tarragona, i Gerard Nogués Balsells, tècnic de l'Ateneu Cooperatiu CoopCamp.

20 d’abril

"Eines per afavorir l'activitat cultural"

Amb la participació de Rosa Mateu Pena, actriu, directora, formadora i assessora artística de programació del Teatre Bartrina; Francesc Cerro-Ferran, dramaturg i director d'escena adscrit al Laboratorio Rivas Cherif del Centro Dramático Nacional, i Jordi Freixes Comas, director de Batall Produccions.

4 de maig

"Els reptes de l'habitatge al segle XXI"

Amb la participació d’Antonio García Bautista, vicepresident de l'entitat Llars Familiars; Sergio Nasarre Azna, catedràtic de Dret civil a la Universitat Rovira i Virgili, i Anna Puigdomènech Romero, gerent de Serveis a la Persona de l'Ajuntament de Reus.

18 de maig

"Oportunitats de la planificació estratègica"

Amb la participació de Dolors Setó Pàmies, Professora i investigadora del Departament d'Empresa a la URV; Josep M. Piñol Alabart, Tècnic de la Càtedra Universitat i Regió del Coneixement de la URV, i Jordi Bergadà Masquef, Arquitecte i exregidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Reus.

1 de juny

"Esport i vida saludable a les ciutats"

Amb la participació de Jordi Bros Ribes, Expert en l'àmbit de l'esport; Tere Cousillas Fernández, Responsable de Programes i Formació del Consell Esportiu del Baix Camp, i Luis Franco Bonafonte, Especialista en Medicina de l'esport.

15 de juny

"Cap a una nova àrea metropolitana?"

Amb la participació de Trinitat Castro Salomó, directora dels serveis territorials de Polítiques Digitals i Territori a Tarragona; María José Figueras Salvat, rectora de la URV, i Nel·la Saborit i Esteve, tècnica en gestió del trànsit i especialista en mobilitat.