L’Audiència Pública del Pla Estratègic de Ciutat ‘Reus Horitzó 32’, demà al saló de plens

L’Ajuntament de Reus convoca a la ciutadania de Reus en Audiència Pública per presentar el Pla Estratègic Reus Horitzó 32, al saló de plens del palau municipal, demà dimarts, 29 de novembre, a les 19:00h. El document és el resultat del debat públic obert amb la ciutadania per definir de manera compartida com ha de ser Reus a 10 anys vista.

L’acte, obert a tothom, també es retransmetrà per internet a través del canal de Youtube de l’Ajuntament i el web reus.cat/endirecte.

L’estratègia Reus Horitzó 32 s’ha organitzat en quatre eixos: ciutat d’oportunitats; ciutat amb qualitat de vida; ciutat amb talent i ciutat per gaudir; dels que se’n deriven 14 escenaris o propòsits a assolir a 10 anys vista, i 38 línies estratègiques. El document també defineix 10 projectes motor o transversals que donen resposta a més d’una línia estratègica. Aquests projecte són: xarxa de cures; xarxa de promoció d’hàbits saludables i benestar físic emocional; foment de la creació cultura i artística; ciutat en 5 minuts; dades, planificació i avaluació estratègica; Reus Urban Lab; transformació digital; xarxa Ciutadana; atracció de talents i administració amigable.