L’Ajuntament convoca aquest dissabte 17 de juliol el Fòrum Territorial del Pla Estratègic Reus Horitzó 32

L’Ajuntament de Reus ha convocat aquest dissabte 17 de juliol als municipis, organismes i institucions que es troben en l’àrea relacional o d’influència de Reus a la primera trobada del Fòrum Territorial del Pla Estratègic Reus Horitzó 32. El fòrum té l’objectiu d’establir un diàleg amb i entre el territori de l’àrea relacional de Reus, que ha de servir per conèixer i tenir en compte les diferents realitats que hi conviuen, així com per detectar àmbits estratègics comuns que reforcin una mirada territorial àmplia. La trobada tindrà lloc a partir de les 9:30h a les instal·lacions de FiraReus.

En el marc del pla estratègic, el fòrum aportarà informació sobre necessitats compartides i d’interacció intermunicipal per al desenvolupament territorial, i propostes sobre línies d’acció, possibles sinergies territorials i estratègies compartides.

Presidit per l’alcalde, Carles Pellicer, i vicepresidt per la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, al Fòrum Territorial hi ha estat convidats al participar els municipis limítrofs a la ciutat de Reus, les capitals de les comarques que toquen a Reus, els municipis del Baix Camp i de les comarques limítrofs de més de 5.000 habitants, les institucions supramunicipals i les entitats municipalistes.

Es preveu que el Fòrum Territorial es reuneixi dues vegades en el marc del pla estratègic; però les convocatòries s’adaptaran en funció dels acords presos per les persones participants.